افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه جوجه کباب ویژه

جوجه کباب هنر اکثر ایرانی ها میباشد و همه ایرانی ها به این کباب خوشمزه علاقه مند هستند در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد

مواد لازم برای ۴ نفر :

 

 

 فیله سینه مرغ  ۴ عدد
 آب پرتقال و رنده پوست آن  نصف یک عدد
 نصف یک عدد  آب لیمو ترش و رنده پوست آن
 روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری
 نعناع تازه خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری
زیره ۴/۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

 

مرحله ۱ – فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود ۵/۲ سانتیمتر برش دهید.

مرحله ۲ – مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.

مرحله ۳ – تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *