جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ

امروز قصد داریم یک کباب عالی را به شما آموزش دهیم.نام این غذا جوجه کباب دو رنگ میباشد که بسیار متفاوت و شیک و خوشمزه میباشد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

 

مواد لازم :

 

 

فيله گوساله۷۵۰ گرم
فيله مرغ۲۰۰ گرم
آب پياز۱ عدد
روغن زيتون۲/۱ پيمانه
آبليمو۲ قاشق سوپخوري
نمك و فلفلبه ميزان لازم
پياز۱ عدد
گوجه فرنگي۲ عدد
قارچ۴ عدد
فلفل سبز دلمه اي۱ عدد

 


طرز تهيه :

 

 

ابتدا فيله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل در مي آوريم و با بيفتك كوب مي كوبيم . فيله مرغ را شسته و به قطعاتي مستطيل شكل بريده و روي آن را نيز بابيفتك كوب مي كوبيم . توجه داشته باشيد قطعات مرغ بايد از تكه هاي گوشت كوچكتر باشد تا بتوانيد آن را داخل گوشت بپيچيد. قطعات گوشت را در آب پياز و نيمي از روغن زيتون از شب قبل خوابانده , قطعات فيله مرغ را نيز در آبليمو, مابقي روغن زيتون , نمك و فلفل به مدت ۲ الي ۳ ساعت بخوابانيد . پياز را شسته و بهصورت خلالهاي ريز و باريك در مي آوريم . گوجه فرنگي و قارچ و فلفل سبز دلمه اي را نيز شسته و به خلالهاي باريك خرد مي كنيم . فيله گوساله را روي سطح صافي قرار مي دهيم . فيله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذكر مقدار كمي روي آن مي ريزيم . فيله گوساله را خيلي با دقت و به آرامي مي پيچيم كه مواد بيرون نريزيد . و از قسمت اتصال , گوشت را به سيخ كشيده و روي آتش كباب مي كنيم , در نيمه پخت به آن نمك مي زنيم . تزئين كبابها با قارچ كه روي آن لوزي هاي فلفل دلمه اي يا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگين تر مي كند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)