جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ

امروز قصد داریم یک کباب عالی را به شما آموزش دهیم.نام این غذا جوجه کباب دو رنگ میباشد که بسیار متفاوت و شیک و خوشمزه میباشد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

 

مواد لازم :

 

 

فیله گوساله ۷۵۰ گرم
فیله مرغ ۲۰۰ گرم
آب پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲/۱ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
قارچ ۴ عدد
فلفل سبز دلمه ای ۱ عدد

 


طرز تهیه :

 

 

ابتدا فیله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه های مستطیل شکل در می آوریم و با بیفتک کوب می کوبیم . فیله مرغ را شسته و به قطعاتی مستطیل شکل بریده و روی آن را نیز بابیفتک کوب می کوبیم . توجه داشته باشید قطعات مرغ باید از تکه های گوشت کوچکتر باشد تا بتوانید آن را داخل گوشت بپیچید. قطعات گوشت را در آب پیاز و نیمی از روغن زیتون از شب قبل خوابانده , قطعات فیله مرغ را نیز در آبلیمو, مابقی روغن زیتون , نمک و فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت بخوابانید . پیاز را شسته و بهصورت خلالهای ریز و باریک در می آوریم . گوجه فرنگی و قارچ و فلفل سبز دلمه ای را نیز شسته و به خلالهای باریک خرد می کنیم . فیله گوساله را روی سطح صافی قرار می دهیم . فیله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذکر مقدار کمی روی آن می ریزیم . فیله گوساله را خیلی با دقت و به آرامی می پیچیم که مواد بیرون نریزید . و از قسمت اتصال , گوشت را به سیخ کشیده و روی آتش کباب می کنیم , در نیمه پخت به آن نمک می زنیم . تزئین کبابها با قارچ که روی آن لوزی های فلفل دلمه ای یا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگین تر می کند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید