جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه جوجه کباب مرغ داخل تابه

جوجه

جوجه کباب هنر همه ایرانی ها به ویژه آقایان ایرانی میباشد.بعضی مواقع دوست دارید  جوجه کباب درست کنید اما امکانات کافی را ندارید ما امروز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را آموزش دهیم.این مدل جوجه بسیار خوشمزه میباشد

مواد اولیه :
مرغ (مخصوص جوجه کباب) مرغ نیم کیلو
روغن زیتون ۳قاشق سوپخوری
زیتون (برای تزیین) به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیاز ۲عدد

طرز تهیه:

۱- ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را کامل میگیریم و آب آن را روی جوجه های تمیز شده ریخته و ۳قاشق سوپخوری ابلیمو به آنها اضافه میکنیم مقداری زعفران آب کرده و روی آن میریزیم و مواد را داخل ظرف در بسته ای به مدت حداقل ۳ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

۲- داخل تابه ای نچسب و در دار روغن زیتون را گرم کرده و جوجه‌کباب‌ها را داخل آن می‌ریزیم ، در ظرف را گذاشته هر ۱۰ دقیقه یک‌بار جوجه ها را پشت و رو میکنیم تا زمانی که آب جوجه‌کباب کشیده شود و به روغن بیفتد، در این مرحله نمک و دانه‌های زیتون را به غذا اضافه می‌کنیم و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.

 

نکات:

۱)اگر دوست دارید به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.

۲)بهتر است جوجه ها را از شب داخل یخچال قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.

۳)اگر دوست دارید افزودنیهای دیگری مثل برگ بو،فلفل دلمه ای، سیر و… را هم به جوجه ها اضافه کنید.

۴)این نوع جوجه را بهتر است با کره و نان سرو کنید.

می توانید با برنج این جوجه کباب تابه ای را میل کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید