جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه جوجه آشوکا

ax426091

جوجه آشوکا یک جوجه بسیار خوشمزه است که تصمیم داریم آن را به شما عزیزان اموزش دهیم این کباب باید تند باشد به همین منظور از فلفل قرمز استفاده کنید. پس اگر به غذای تند علاقمند هستید حتما این کباب را امتحان کنید

مواد لازم :

 

 

 

گوشت جوجه ۳۰۰ گرم
ماست نصف پیمانه
خامه نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه هندی به میزان لازم
گوجه‌فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه برای تزئین

 

 

طرز تهیه :
جوجه‌ها را ۲۴ ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز می‌خوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجه‌ها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ می‌کنیم تا طلایی شود باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده می‌شود.
اطراف این کباب را می‌‌توانید با فلفل‌دلمه‌ای قرمز، گوجه‌فرنگی، لوبیا‌سبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید