جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

201551318473411a

امروز قصد داریم ته چین گوشت و سبزیجات را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.مواد اصلی این ته چین گوشت و هویج و برنج میباشد.

مواد لازم برای ۴ نفر :

گوشت بی استخوان: ۵۰۰ گرم ، قیمه شده
پیاز درشت: یک عدد، نگینی خرد شده
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
آب جهت پخت گوشت: ۲ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
کره: صد گرم
هویج: یک پیمانه ، نگینی خرد شده
نخود فرنگی: ۱۵۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
آب جهت پخت برنج: به ازای هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه
عصاره مرغ یا گوشت: ۲ عدد

طرز تهیه :

گوشت را با پیاز و روغن تفت داده و نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. آب را اضافه کره بگذارید تا گوشت بپزد . کره را در قابلمه مناسبی جهت پخت برنج آب کرده ، هویج و نخود فرنگی را در آن کمی تفت دهید . برنج شسته شده و نمک و فلفل را اضافه کرده ، تفت دهید. آب و عصاره ها را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا جایی که آب آن کشیده شود ولی آن را دم نکنید. گوشت پخته را کف قالب گرد ساده و دیواره بلند و یا ماهی تابه تفلون چرب شده بچینید و برنج آماده را داخل آن بریزید ، کاملا فشار دهید و آب گوشت را روی برنج بدهید. روی برنج را با کاغذ روغنی خیس کرده بپوشانید و چند حفره روی آن ایجاد کنید. و در فر گرم شده با ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد روی پنجره ی وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن در ظرف مورد نظر برگردانید.

نکته :

۱ ـ ایندستور ۵۰۷ گرم کربوهیدرات ، ۱۴۰ گرم پروتئین ، ۱۸۰ گرم چربی و ۴۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.
۲ ـ چون از عصاره استفاده می کنید در اندازه نمک دقت کنید.
۳ ـ جهت پخت برنج از آب سرد استفاده نمایید.
۴ ـ کف قالب را می توانید کاغذ روغنی پهن کرده چرب کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید