جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ته چین ماهی

ته چین ماهی

امروز قصد داریم یک ناهار خوشمزه و راحت و متفاوت را آموزش دهیم.همان طور که میدانید ماهی برای کودکان بسیار مقوی میباشد اما خیلی از کودکان ان را دوست ندارند اما بدون شک از ته چین ماهی خوششان می آید.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد اولیه برای ۴ نفر :

 

برنج ۲ لیوان

تخم مرغ  ۳ عدد

روغن زیتون نصف لیوان

اب نارنج ۲ قاشق غذاخوری

زعفران نصف قاشق چایخوری

ماست یک لیوان (شیرین)

گشنیز نصف لیوان (تازه و خرد شده)

ماهی نیم کیلو (بدون استخوان)

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را شسته و قطعه قطعه کنید و آن را با روغن زیتون و آب نارنج به روش حمام بنماری بپزید(داخل ظرف قرار داده و ظرف را داخل اب در حال جوش بگذارید و درب هردو را ببندید).در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را شکسته و آن قدر هم بزنید تا سفید شوند و بعد از آن ماست و زعفران را به آن افزوده و دوباره خوب مخلوط کنید.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی برسانید و آن را به مخلوط فوق اضافه کنید . خوب مخلوط کنید.ته قابلمه مناسبی را با کره یا روغن چرب کنید و ماهی های پخته شده را در آن قرار داده و روی آن گشنیز ساطوری شده بریزید و سپس برنج را روی آن ریخته و با کفگیر صاف کنید و کمی فشار دهید تا مواد کاملا به هم بچسبند.برنج را دم کنید و غذا را برای سرو آماده کنید.

نکات:

۱) میتوانید ماهی و گشنیز را به صورت لا به لا به برنج اضافه کنید.
۲) استفاده از ته دیگ گشنیز غذای شما را زیبا تر میکنید به این صورت که در کف قابمه روغن بریزید و سپس چند عدد گشنیز سالم را در قابلمه قرار داده و روی آن نان لواش بیندازید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید.
۳) میتوانید ماهی را درون بخار پز هم بپزید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)