جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ته چین دو لایه

ته چین دو لایه

ته چین را خیلی از ایرانی ها دوست دارند امروز قصد داریم یک ته چین خیلی خوشمزه را آموزش دهیم این ته چین دو لایه میباشد و شکل بهتر و مزه بهتری را به ما میدهد امیدوارم که دوست داشته باشید

مواد لازم : 

 سینه مرغ ۴۰۰ گرم
برنج نیم کیلو
 زعفران۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
بادمجان۳۰۰ گرم
روغن۱۵۰ گرم
ماست۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
گردو به میزان دلخواه
زرشک به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و… آبپز می‌کنیم.

بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.

 

در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می‌زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می‌رسانیم و آبکش می‌کنیم.

برنج را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و کاملا زیرورو می‌کنیم تا یکدست شود.

 

در ظرفی نچسب یک لایه برنج می‌ریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف می‌کنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار می‌دهیم و مقداری زرشک و مغز گردو می‌ریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم.

 

به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ می‌کنیم.

 

نکات :

۱ – اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.

۲ – بهتر است بین لایه‌ها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.

۳ – یادتان باشد بین لایه‌هایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)