جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ترش شامی

04581634251645102a

امروز قصد داریم یکی از غذاهای محلی استان گیلان را آموزش دهیم.این غذا ترش شامی یا به زبان گیلانی ترشه شامی نام دارد.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :
  •  گوشت چرخ‌كرده: ۵۰۰ گرم
  •  پياز رنده‌شده: يك ليوان
  •  گوجه‌فرنگي: ۶ عدد
  •  فلفل دلمه‌اي: يك عدد
  •  آرد سوخاري: دوسوم ليوان
  •  شير: دوسوم ليوان (حدود ۱۵۰ ميلي‌ليتر)
  •  نمك و فلفل: به ميزان لازم
  •  زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  •  جوش شيرين: يك قاشق چاي‌خوري
  •  تخم‌مرغ: ۲ عدد

روش تهیه :

ابتدا تخم‌مرغ‌ها، شير، جوش شيرين، آرد سوخاري و نمك و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، تمامي مواد را به هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود. گوشت چرخ‌كرده را به همراه پياز به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط مي‌كنيم. اگر مايه براي اين‌كه در دست به آن فرم دهيم شل بود آن را يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم.

از مايه شامي آماده شده به اندازه يك نارنگي كوچك در دست گرد كرده، آن را پهن مي‌كنيم وسط آن را با انگشت حفره ايجاد كرده تا بهتر سرخ شود. سپس داخل روغن داغ فراوان شناور و سرخ مي‌كنيم.

گوجه فرنگي‌ها را رنده كرده و فلفل دلمه‌اي كه خرد كرده‌ايم با مقداري روغن زيتون سرخ مي‌كنيم، ۳ ليوان آب به آن اضافه كرده شامي‌ها را پس از سرخ شدن داخل سس قرار داده و اجازه مي‌دهيم بپزند و جا بيفتد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)