جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ترشی لیمو

549808_roUTGq9C

امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی لیمو را آموزش دهیم.این ترشی را میتوان به دلخواه به ابعاد مختلف تقسیم کرد و به آن شکل زیبایی را داد .برای تهیه این ترشی خوشمزه با ما همراه باشیدمواد لازم

لیموی تازه: ۵۰۰ گرم
فلفل تند قرمز: ۳ عدد
زرد چوبه: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل دلمه رنگی: ۱ عدد


طرز تهیه:
لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم . هر لیمو را شش قسمت می کنیم. تخم های آن را در می آوریم.
اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند.
تکه های لیمو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و فلفل قرمز ، زردچوبه، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم و یک پارچه روی ظرف میکشیم و چند روز بیرون از یخچال میگذاریم بماند گهگاهی مواد را با قاشق یا هر وسیله خشک دیگر هم مینزنیم.
دقت کنید قاشقی که مواد را با آن هم میزنیم باید حتماً خشک باشد و آبدار نباشد.
بعد از ۳ روز که مواد را خوب هم زده ایم و آب غلیظی در آن ایجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.
تذکر: ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.
این ترشی تند است و در عربستان تهیه میشود و آن را تند تهیه می کنند. ترشی در یخچال و جای خنک بعد از ۱ ماه می رسد و در جای گرم بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.
این ترشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.
تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.
برای خوب جلوه دادن این ترشی میتوان فلفل سبز تازه یا فلفل دلمه نیز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثیری در طعم آن ندارد و فقط برای ظاهر آن است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید