جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه تارت موکاچینو

1951_1

این تارت مزه بسیار خوبی را دارد و بسیار راحت است.میتوانید از این تارت شباهت بسیار زیادی به کیک تولد دارد.اگر قصد دارید از این تارت به عنوان  عصرانه استفاده کنید ادامه مطلب را مطالعه کنید و دست به کار شوید

مواد لازم:

 

آرد ۲۲۵ گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
پودر شکر ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
کره سرد و خرد کرده ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد درشت
آب ۲ قاشق سوپخوری

 

 

مواد لازم میانی:

 

شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۳۰۰ میلی لیتر
قهوه فوری ۳ قاشق سوپخوری
آب جوش ۲ قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

 

خامه پر چرب ۱۸۰ میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
پنیر ماسکارپونه ۶۰ گرم
پودر شکر ۲ قاشق سوپخوری

1951_1

 

طرز تهیه:

 

۱-آرد، نمک، پودر شکر و کاکائو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید تا به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا به صورت خمیر درآید.

۲-سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر ۲۳ سانتیمتر پهن کنید و ۱۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

۳-اکنون مواد میانی را روی آن بریزید و تارت را یک تا یک و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال بگذارید. قبل از مصرف روی آن پودر کاکائو بپاشید.

 

طرز تهیه مواد میانی:

 

شکلات و خامه را به روش بن‌ماری آب کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و به شکلات بیفزائید. آن‌گاه بگذارید خنک شود.

طرز تهیه مواد رویه:

 

همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)