جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه تارت خامه با میوه

7145641401187156946822021510323621917598

7145641401187156946822021510323621917598

مواد لازم :
  • خمیر تارت‌: به اندازه ظرف یا تعداد مورد نظر
  • کرم خمیر: به اندازه پوشاندن سطح خمیر
  • مخلوط میوه تازه(موز، توت‌فرنگی، کیوی، سیب): ۲ فنجان

روش تهیه :

فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را آماده کرده و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سطح آرد بپاشید. قسمت‌ها را به شکل دایره‌هایی به قطر ۵/۱۲ سانت پهن کنید و هرکدام را در ظرف تارتی که کف آن از دیواره جدا شود به قطر ۱۰ سانت بیندازید. کف و دیواره‌های ظرف‌ها را کاملا از خمیر بپوشانید و با دست کاملا فشار دهید. روی ظرف‌ها را دولایه فویل بپوشانید و در سینی فر بگذارید.

۸ دقیقه در فر بگذارید، فویل را بردارید. ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خمیر طلایی شود. خامه خمیری را آماده کنید، در یخچال خنک کنید و روی خمیر پخته بریزید. میوه‌های تازه را هم بچینید. دیواره‌ها را جدا کنید و تارت‌ها را از ظرف در‌آورید و در ظرف سرو بچینید.

کرم خمیر: یک‌دوم فنجان شکر، ۴ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت و یک‌چهارم قاشق مرباخوری نمک را مخلوط کنید. ۲ فنجان شیر پرچرب یا ۲ فنجان خامه کم‌چرب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. هم بزنید تا غلیظ شود. یک دقیقه صبر کنید و نصف این مواد داغ را به ۴ زرده زده شده اضافه کنید، به شیرجوش برگردانید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۲ دقیقه هم بزنید. بعد آن را  از روی حرارت بردارید و کمی وانیل بریزید. مایه را در کاسه‌ای بریزید و کاسه را ۵ دقیقه در کاسه آب یخی بگذارید، گاهی هم بزنید. روی کاسه را با نایلون بپوشانید و ۴ ساعت در یخچال بگذارید و هم نزنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید