جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه تارت انجیر

tartanjir

تارت انجیر یک دسر خیلی خوشمزه و مقوی میباشد که امروز قصد داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.این تارت بسیار راحت میباشد و میان وعده خیلی خوبی برای کودکان است.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای خمیر تارت انجیر :

 

آرد : ۱۷۰ گرم
نمک : به اندازه نوک قاشق چای خوری
کره خرد شده به شکل مکعب ریز : ۱۰۰ گرم
پودرقند : ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ : یک عدد
خامه غلیظ : ۵۰ میلی لیتر

 

مواد برای داخل تارت انجیر :

پنیر ماسکارپنه : ۵۰۰ گرم
عسل : ۶ قاشق غذاخوری
انجیر نصف شده : ۶ عدد بزرگ یا ۸ عدد کوچک

 

 

طرز تهیه تارت انجیر :

برای درست کردن این تارت انجیر خوشمزه و دسر تابستانی با کلاس ابتدا برای تهیه خمیر تارت، آرد، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس پودرقند را به آن اضافه کنید.
زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط و به مخلوط آرد اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید و آماده شود.
خمیر به دست آمده را روی سطحی حاوی کمی آرد پهن کنید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید و در قالب قرار دهید و اضافه های آن را جدا کنید.
خمیر تارت را با نایلون بپوشانید و به مدت ۳۰دقیقه در فریزر قرار دهید.
فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
خمیر تارت را با لوبیا یا کاغذ روغنی و روی آن را با برنج پر کنید و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید.
کاغذ و لوبیا را بردارید و ۳دقیقه بیشتر پخت را ادامه ندهید.
سپس خمیر را از فر در بیاورید.
پنیر ماسکارپنه را با عسل مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید تا نرم شود.
پس از خنک شدن روی خمیر بریزید.
انجیرها را روی آن قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آن طلایی رنگ شود و سپس سرو کنید. نوش جان

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)