جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه بیکن پفکی و پنیر

در این پست قصد داریم یک پیش غذای بسیار خوشمزه را آموزش دهیم که کودکان علاقه زیادی به این پیش غذا دارند.برای آموزش این پیش غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

 

مواد لازم:

 

 

 

خامهسه چهارم پیمانه
کره۵ قاشق غذا خوری
آرد۱ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
بیکن خرد شده۲ نوار
پنیر چدار رنده شده۱ پیمانه
ریحان تازه خرد شدهنصف قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شدهیک قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

بیکن ها را خرد کرده آن را در کمی روغن آنقدر تفت دهید تا برشته شود.

یک ظرف روی اجاق با حرارت ملایم گذاشته خامه و کره را در آن بریزید وقتی کره در خامه ذوب شده آرد را به آن اضافه نمائید.

آنقدر هم بزنید تا خمیری شکل شود.

بعد تخم مرغها را در ظرف جداگانه هم بزنید و به خمیر که هنوز روی حرارت است اضافه و هم بزنید. سپس پنیر و ریحان و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم یزنید.

بعد با قاشق تکه ای از آن را برداشته و مانند شکل آن را به صورت گلوله درآورید کاغذ روغنی در سینی فر گذاشته و گلوله ها را روی آن بچینید. دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

این پفک را بایستی گرم سرو کنید و متوانید تا چند روز داخل ظرف در بسته ای آن را نگهداری کنید و بعد از هر بار سرد شدن میتوانید مجدا آن را چند دقیقه ای با فر گرم کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)