جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه بیسکویت های فانتزی

178624321831542071620122424501521817225

امروز قصد داریم یک مدل شیرینی فانتزی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این شیرینی بسیار خوش طعم و شیک میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

آرد ½ ۳ لیوان

نمک ¼ ق چ

بیکینگ پودر ۱ ق چ

کره ۱ لیوان ( ۲۲۷ گرم)

شکر ½ ۱ لیوان ( ۳۰۰ گرم)

تخم مرغ ۲ عدد

وانیل ۲ ق چ

 

طرزتهیه:

-برای درست کردن این کوکی های زیبا و خوشمزه ابتدا مواد رو نصف کردم و به جای یک تخم مرغ از دو زرده استفاده کردم (چون میخواستم با دو تا سفیده رویال آیسینگ درست کنم.)

– کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد ۱ تا ۲ ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)

– خمیر را نصف کرده در ۲ کیسه گذاشته و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

-فر را روی درجه ۱۸۰ قرار دهید.

-سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)

-خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییت ها توی فر وا نروند)

-در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییت ها طلایی شود ( رنگ روی بیسکوییتها نباید عوض بشه)

-خوب تا اینجا بیسکوییت ها آماده هستند.

-خیلی راحت با یه قاشق روی بیسکوییت رویال آیسینگ بریزید و با چاقو روش رو صاف کنید.

– حالا با قیفی که درست کردید به روش پایپینگ روی بیسکوییت ها رو با دات های کوچولو دورگیری کنید. این شد یه مدل…..

-برای نمونه من  بیس و پایه ی کار رو صورتی روشن زدم. بعد با فاصله خطوط سفید رو با قیف ایجاد کردم و بعد خطوط قرمز رو بین خطوط سفید کشیدم.

– حالا با یه خلال دندون عمود بر جهت خطوط یه بار بالا و یه بار رو به پایین یکی درمیون کشیدم تا موجی شکل بشه و با سفید دورگریریش کردم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)