افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه بیسکویت های فانتزی

طرز تهیه شیرینی های فانتزی

طرز تهیه بیسکویت های فانتزی

178624321831542071620122424501521817225

امروز قصد داریم یک مدل شیرینی فانتزی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این شیرینی بسیار خوش طعم و شیک میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

مواد لازم مقدار لازم
آرد  ½ ۳ لیوان
نمک ¼ ق چ
بیکینگ پودر  ۱ ق چ
کره  ۱ لیوان ( ۲۲۷ گرم)
شکر ½ ۱ لیوان ( ۳۰۰ گرم)
تخم مرغ  ۲ عدد
وانیل ۲ ق چ
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک فوری

طرزتهیه:

-برای درست کردن این کوکی های زیبا و خوشمزه ابتدا مواد رو نصف کردم و به جای یک تخم مرغ از دو زرده استفاده کردم (چون میخواستم با دو تا سفیده رویال آیسینگ درست کنم.)

– کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد ۱ تا ۲ ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)

– خمیر را نصف کرده در ۲ کیسه گذاشته و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

-فر را روی درجه ۱۸۰ قرار دهید.

-سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)

-خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییت ها توی فر وا نروند)

-در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییت ها طلایی شود ( رنگ روی بیسکوییتها نباید عوض بشه)

-خوب تا اینجا بیسکوییت ها آماده هستند.

-خیلی راحت با یه قاشق روی بیسکوییت رویال آیسینگ بریزید و با چاقو روش رو صاف کنید.

– حالا با قیفی که درست کردید به روش پایپینگ روی بیسکوییت ها رو با دات های کوچولو دورگیری کنید. این شد یه مدل…..

-برای نمونه من  بیس و پایه ی کار رو صورتی روشن زدم. بعد با فاصله خطوط سفید رو با قیف ایجاد کردم و بعد خطوط قرمز رو بین خطوط سفید کشیدم.

– حالا با یه خلال دندون عمود بر جهت خطوط یه بار بالا و یه بار رو به پایین یکی درمیون کشیدم تا موجی شکل بشه و با سفید دورگریریش کردم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *