جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه بیسکویت مخصوص عصرانه

biskooeet

امروز قصد داریم یک شیرینی خوشمزه و راحت را آموزش دهیم.این شیرینی را معمولا در روزهای عید نوروز زیاد میبینید و از خوردن آن لذت میبرید.با کمی تغییر یک شیرینی خیلی خوشمزه مخصوص عصرانه هم میتوان درست کرد

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد: ۲۵۰ گرم

کره: ۱۶۰ گرم

پودر شکر: ۸۰ گرم

آب: دو قاشق غذاخوری

وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری

پودر بادام زمینی: ۶۰ گرم

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

 

 مواد لازم برای داخل بیسکویت:

 

کره: ۵۰ گرم

پودر شکر: ۱۰۰ گرم

کره بادام‌زمینی: ۵۰ گرم

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

پودر بادام‌ زمینی: دو قاشق غذاخوری

پسته چرخ شده

 

روش تهیه:

 

مرحله اول : تمامی مواد خمیر را داخل کاسه‌ای گود می ریزیم و همه آنها را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. می‌توانیم این کار را با چرخ خمیرزن همزن برقی هم انجام بدهیم. خمیر حاصل را ۱۵دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.

 

مرحله دوم : اکنون خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن کرده با کاتر موردنظر برش می‌ دهیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت ۲۰دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را به مدت دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

 

مرحله سوم : کرم آماده شده را بین بیسکویت‌ها می ریزیم و دو عدد بیسکویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسکویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسکویت‌ها را با شکر رنگی و اسپری رنگ خوراکی و یا هر چیز دلخواه دیگر مطابق با سلیقه خودمان، تزیین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید