جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه بیسکویت بستنی – انواع دسر و بستنی

بیسکوییت

بیسکوییت بستنی یک دسر شیک و خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید  از خوردن آن لذت ببرید

مواد اولیه :

 

خامه به میزان لازم
توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده)
بستنی وانیلی به مقدار لازم
بیسکویت ۱بسته (ساقه طلایی یا کرمدار)

3326

طرز تهیه:

یه قالب کیک (گرد) ۲۰ سانتیمتری رو با کاغذ روغنی یا فویل میپوشونیم و بمدت ۱۰ دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.
بستنی رو تو یه کاسه با همزن برقی حدودا ۲ دقیقه میزنیم تا نرم بشه اما همچنان حالت خودش رو حفظ کنه.
نصف توت فرنگی های خرد شده رو به بستنی اضافه میکنیم و حدودا ۱ دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ بشه. سپس بستنی رو با توت فرنگی های له نشده مخلوط میکنیم و به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم.بیسکویت رو خرد کرده و با نصف خامه مخلوط میکنیم و روی بستنی میریزیم و حداقل ۲ ساعت تو فریزر قرار میدیم تا حالت بگیره. (اگر بیش از ۲ ساعت تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه).
بعد از آماده شدن بیسکویت بستنی بقیه خامه رو میزنیم تا فرم بگیره. بستنی رو از قالب بیرون میاریم و از خامه برای تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.

نکات:

۱)در صورت تمایل بستنی رو با شیر کمی رقیق کنید.
۲)میتونید به صورت لا به لا هم از بیسکویت و خامه استفاده کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری موز هم به بیسکویت بستنی اضافه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)