جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه برنج سرخ شده

0364895232225245102a

شاید از شنیدن نام برنج سرخ شده تعجب کنید این غذا بسیار خوشمزه و راحت میباشد امروز قصد داریم طرز تهیه این غذا را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

  • تخم‌مرغ زده شده: ۲ عدد
  • سس سویا: یک قاشق مرباخوری
  • روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: یک حبه
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • کرفس حلقه شده: یک‌دوم فنجان
  • قارچ تازه خرد شده: یک فنجان
  • برنج پخته: ۲ فنجان
  • هویج ریز خلال شده: یک عدد
  • سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  • کنسرو نخودفرنگی: یک‌دوم فنجان
  • پیازچه خرد شده: یک‌چهارم فنجان

روش تهیه :

تخم‌مرغ‌ها و یک قاشق مرباخوری سس را با هم مخلوط کنید. روغن کنجد را در ماهیتابه‌ای داغ بریزید و روی شعله بگذارید. مخلوط تخم‌مرغ و سیر را بریزید، بهم بزنید تا بپزند. املت را تکه تکه کنید و کنار بگذارید، روغن مایع را در ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط تا زیاد بگذارید. سپس کرفس را به آن اضافه کرده و یک دقیقه سرخ کنید. قارچ را هم اضافه کنید و یک تا ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. برنج پخته، هویج، پیاز خردشده و نخود را مخلوط کنید. ۲ قاشق سس روی مخلوط بپاشید و ۴ تا ۶ دقیقه روی حرارت بگذارید. کمی بهم بزنید و املت را هم اضافه کنید. (به این غذا می‌توانید ۱۲ عدد میگو اضافه کنید.)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید