جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه برنج سرخ شده

0364895232225245102a

شاید از شنیدن نام برنج سرخ شده تعجب کنید این غذا بسیار خوشمزه و راحت میباشد امروز قصد داریم طرز تهیه این غذا را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

  • تخم‌مرغ زده شده: ۲ عدد
  • سس سويا: يك قاشق مرباخوري
  • روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
  • سير له شده: يك حبه
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • كرفس حلقه شده: يك‌دوم فنجان
  • قارچ تازه خرد شده: يك فنجان
  • برنج پخته: ۲ فنجان
  • هويج ريز خلال شده: يك عدد
  • سس سويا: ۲ قاشق غذاخوري
  • كنسرو نخودفرنگي: يك‌دوم فنجان
  • پيازچه خرد شده: يك‌چهارم فنجان

روش تهیه :

تخم‌مرغ‌ها و يك قاشق مرباخوري سس را با هم مخلوط كنيد. روغن كنجد را در ماهيتابه‌اي داغ بريزيد و روي شعله بگذاريد. مخلوط تخم‌مرغ و سير را بريزيد، بهم بزنيد تا بپزند. املت را تكه تكه كنيد و كنار بگذاريد، روغن مايع را در ماهيتابه بريزيد و روي شعله متوسط تا زياد بگذاريد. سپس كرفس را به آن اضافه كرده و يك دقيقه سرخ كنيد. قارچ را هم اضافه كنيد و يك تا ۲ دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. برنج پخته، هويج، پياز خردشده و نخود را مخلوط كنيد. ۲ قاشق سس روي مخلوط بپاشيد و ۴ تا ۶ دقيقه روي حرارت بگذاريد. كمي بهم بزنيد و املت را هم اضافه كنيد. (به اين غذا مي‌توانيد ۱۲ عدد ميگو اضافه كنيد.)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید