جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه بال مرغ کنجد زده و سس سویا

K1382768051

بال مرغ فقط براي كباب كردن و مزه اضافي سوپ نيست. اگر دلتان يك غذاي متفاوت و خوشمزه با يك سس جديد مي‌خواهد، حتما اين مدل بال را امتحان كنيد. غذايي ساده و شيك كه مي‌تواند انتخاب متفاوتي براي يك ‌مهماني خودماني باشد.

مواد لازم

  • ۸۰۰ گرم بال مرغ
  • ۱ ق‌چ فلفل سياه
  • ۱ پيمانه عسل
  • ۲/۱ پيمانه سس‌سويا
  • ۲ ق‌س روغن گياهي
  • ۴ ق‌س سس قرمز
  • ۲ حبه سير
  • كنجد به مقدار دلخواه

نكته:

براي اينكه بال مرغ شما مزه بي‌نظري داشته باشد، قبل از اينكه آن را با سس مخلوط كنيد، براي يك ساعت در ظرف آب نمك بگذاريد تا بوي زهم آن كاملا بر طرف شود. پس در يك كاسه چهار پیمانه آب و يك قاشق چايخوري نمك بريزيد و بال‌ها را در آن بخوابانيد. بعد بال‌ها را از آب در بياوريد و با آب سرد بشوييد.

h60

روش تهیه:

۱٫ يك كاسه به اندازه  متوسط برداريد و عسل، سس سويا، روغن، سس قرمز، سير و فلفل سياه را داخل آن بريزيد.

۲٫ مواد را با هم مخلوط كرده و آنها را به مدت يك دقيقه داخل مايكروويو با درجه متوسط قرار دهيد تا كمي رقيق شود و راحت‌تر روي بال‌هاي مرغ بنشيند.

۳٫ بال‌هاي مرغ را داخل كاسه سس بريزيد و اجازه دهيد سس تمام قسمت‌هاي بال‌ها را بپوشاند.

۴٫ بال‌هاي مرغ را داخل ظرف مخصوص فر بگذاريد.

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد و سپس مرغ‌ها را به مدت ۴۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا كبابي شوند.

۵٫ وقتي مرغ‌ها را از كاسه مخلوط سس بيرون مي‌آوريد مقداري سس داخل كاسه باقي مي‌ماند؛ اين سس را دور نريزيد و ضمن مراحل پخت، سيني را از فر بيرون بياوريد و با قلم‌مو سس را روي بال‌ها بماليد تا كباب بال مرغ شما لذيذ و خوشمزه‌تر شود.

۶٫ بعد از پخت بال‌ها كنجد را روي آنها بپاشيد و در ظرف دلخواه سرو كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)