جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه بادمجان کبابی

36

امروز قصد داریم ترشی بادنجان کبابی را آموزش دهیم.بوی بادنجان کبابی مزه خیلی خوبی به این ترشی خواهد داد.برای تهیه این ترشی خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز:


بادنجان: یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم
هویج: ۲۰۰ گرم
سرکه: یک لیتر
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: پنج عدد
گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم


روش تهیه:


_ بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)