جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه بادمجان پنیری

201671011340881340a

این غذا یکی از غذاهایی میباشد که من به شدت به آن علاقمند هستم.صد در صد افرادی که به بادمجان همچنین به پنیر علاقه دارند از این غذا خوششان می اید.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم:

 

  • بادمجان ۲ عدد درشت
  • نمک به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
  • سس گوجه فرنگی فوری حدود ۴ پیمانه
  • خامه ی صبحانه به میزان لازم
  • پنیر پارمسان یا پنیر گودا (رنده کرده) به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

۱-سر بادمجان ها را برش بزنید و با رنده ی مخصوص آنها را از درازا به ورقه های نیم سانتیمتری ببرید تا در حدود ۱۲ ورق بادمجان به دست آید. آن گاه دو طرف بادمجان ها نمک بپاشید و به صورت یک لایه، در صافی بچینید و یک ساعت کنار بگذارید.

۲-حالا بادمجان ها را با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس آنها را روی هوله ی کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.

۳-اکنون به میزان کافی روغن، در تابه ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ کنید. اینک بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آن گاه سس گوجه فرنگی را در ظرف نسوز به گنجایش نیم لیتر بریزید. یک قاشق سوپخوری سرپر، از مواد میانی روی هر ورق بادمجان بگذارید و بادمجان را رول کنید.

۴-حالا بادمجان های رول کرده را درون ظرف، روی سس بچینید و در حدود یک قاشق سوپخوری خامه روی هر رول بادمجان بریزید. آن گاه خوراک را ۲۰-۲۵ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. اکنون خوراک را از فر درآورید و رویش پنیر بپاشید. حالا خوراک برای پذیرائی، آماده است.

یادآوری۱: برای تهیه ی مواد میانی؛ همه ی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)