طرز تهیه املت کالباس
امروز قصد داریم یک املت خیلی خوشمزه و راحت را آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن این شام خوشمزه لذت ببرید.برای تهیه املت کالباس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای املت کالباس
مواد لازم | مقدار لازم |
تخم مرغ | ۶ عدد |
شیر هموژنیزه | ۶ قاشق سوپخوری |
روغن | ۶ قاشق سوپخوری |
کالباس | ۲۰۰ گرم |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
همچنین بخوانید: طرز تهیه املت با پنیر پارمسان
طرز تهیه املت کالباس
روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم کاملاً داغ شود، سه عدد از تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم تا کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط مینمائیم و مایه را در تابه میریزیم.
بهطوری که سطح تابه را کاملاً بپوشاند، حرارت را کمی ملایم میکنیم، یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت کاملاً بسته شود، بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت میچنیم، یک کفگیر زیر املت قرار میدهیم و یک چنگال هم روی املت میگذاریم و آن را بهدقت لوله کرده و با باقی مواد به همین ترتیب املت دیگری تهیه کرده و در ظرف قرار میگذاریم و اطراف آ نرا با گوجه فرنگی و جعفری تزئین میکنیم.