-
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.
مواد لازم برای ۴ نفر :
تخممرغ زرده و سفیده جدا كرده | ۴ عدد | ۳۲۰ كیلوكالری |
نمك | یكچهارم قاشق غذاخوری | ۰ كیلوكالری |
شیر كم چرب | ۲ قاشق غذاخوری | ۱۰ كیلوكالری |
پنیر فتای رنده كرده | ۴۰ گرم | ۱۰۰ كیلوكالری |
فلفل سیاه | یكچهارم قاشق چایخوری | ۰ كیلوكالری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری | ۲۷۰ كیلوكالری |
پوره گوجه فرنگی | ۱۰۰ گرم | ۱۷ كیلوكالری |
كدو سبز خرد كرده | ۵۰ گرم | ۱۰ كیلوكالری |
قارچ ورقهای خرد كرده | ۵۰ گرم | ۷ كیلوكالری |
آبلیموی تازه | به میزان مورد نیاز | ۰ كیلوكالری |
روش تهیه :
سفیدههای تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر ۲۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.