جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه املت رژیمی قارچ و سبزی

1

 

  • حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر :

 تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده ۴ عدد  ۳۲۰ كیلوكالری
نمك یك‌چهارم قاشق  غذاخوری ۰ كیلوكالری
شیر كم چرب ۲ قاشق غذاخوری ۱۰ كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده ۴۰ گرم ۱۰۰ كیلوكالری
فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری ۰ كیلوكالری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ۲۷۰ كیلوكالری
پوره‌ گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم ۱۷ كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده ۵۰ گرم ۱۰ كیلوكالری
قارچ ورقه‌ای خرد كرده ۵۰ گرم ۷ كیلوكالری
آبلیموی تازه به میزان  مورد نیاز ۰ كیلوكالری

روش تهیه :
سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر ۲۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)