جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه املت اسفناج

untitled-171

املت اسفناج یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی میباشد این غذا به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ سرشار از آهن و پروتئين است پس اگر مي‌توانيد آن را تهيه كنيد.برای تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

 

 

تخم مرغ همزده ۳ عدد
اسفناج یک پیمانه
کره يك قاشق غذاخوري
نمک ۴/۱ قاشق چاي‌خوري
فلفل قرمز يا پاپريكا به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهيه :

 

 

۱- اسفناج‌ها را حدود ۱۸ دقيقه در آب نمك بجوشانيد.

 

 

۲- سپس با فشار دست، آب اضافي آن‌ها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.
۳- اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يك‌دست بپزند.
۴- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد.

 

 

۵- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)