فصل بهار كه می شود ، گوجه سبزهای براق در هر میوه فروشی و سر هر كوی برزن به آدم چشمك می زنند . اما می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشكنه خوشمزه ای هم درست كرد برای آموزش تهیه این غذای خوشمزه ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
گوجه سبز | ۵۰۰ گرم |
شكر | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۳ عدد |
روغن | ۱۵۰ گرم |
شنبلیله | ۱ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد سفید | ۲ قاشق سوپخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به میزان كافی |
طرز تهیه :
پیاز را خرد كرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود .آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ كرده كمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می كنیم.
سپس ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه كافی به آن نمك و فلفل اضافه می كنیم .
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی می شكنیم و با كمی نمك مخلوط می كنیم و كم كم در مایه اشكنه می ریزیم ، مرتب به هم می زنیم تا تخم مرغها یكجا بسته نشود . پس از ۲ تا ۳ جوش اشكنه را در ظرف می ریزیم .
گوجه سبزها را پس از گرفتن هسته آنها داخل اشكنه می ریزیم بعد از پختن ۳ قاشق شكر به آن اضافه می كنیم . بطور كلی در تمام اشكنه ها بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ .را درسته در آن میشكنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود .