جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه اشکنه گوجه سبز

فصل بهار که می شود ، گوجه سبزهای براق در هر میوه فروشی و سر هر کوی برزن به آدم چشمک می زنند . اما می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشکنه خوشمزه ای هم درست کرد برای آموزش تهیه این غذای خوشمزه ادامه مطلب را مطالعه کنید

 

مواد لازم :

 

 

 گوجه سبز  ۵۰۰ گرم
 شکر  ۳ قاشق غذاخوری
 پیاز  ۳ عدد
 روغن  ۱۵۰ گرم
 شنبلیله ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه :

 

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود .آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می کنیم.
سپس  ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم .
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم ، مرتب به هم می زنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشود . پس از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می ریزیم .
گوجه سبزها  را پس از گرفتن هسته آنها  داخل اشکنه می ریزیم بعد از پختن   ۳ قاشق شکر به آن اضافه می کنیم  . بطور کلی در تمام اشکنه ها بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ .را درسته در آن میشکنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید