اسپاگتی را همه دوست دارند امروز قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید.
مواد لازم :
- گوشت چرخكرده: ۵۰۰ گرم
- پياز خرد شده: يك عدد
- سوپ قارچ آماده: ۳۰۰ گرم
- سس گوجهفرنگي: ۴۵۰ گرم
- قارچ خرد شده: ۱۲۰ گرم
- ادويه ايتاليايي: يك قاشق مرباخوري
- فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري
- اسپاگتي: ۳۶۰ گرم
- پنير پارميزان رنده شده: به ميزان لازم
روش تهیه :
گوشت و پياز را سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهوهاي رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجهفرنگي، قارچ، ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و ۲۰ دقيقه در قابلمه را ببنديد تا ريز جوش بزند و گاهي به هم بزنيد. اسپاگتي را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد پس از پخته شدن با آب سرد بشوييد. آن را كمي گرم كنيد و با مخلوط گوشت داغ و پنير پارميزان سرو كنيد. (براي۶نفر)
امتیاز شما به این دستور پخت