جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ

اسپاگتی

اسپاگتی را همه دوست دارند امروز قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :
  • گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • سوپ قارچ آماده: ۳۰۰ گرم
  • سس گوجه‌فرنگی: ۴۵۰ گرم
  • قارچ خرد شده: ۱۲۰ گرم
  • ادویه ایتالیایی: یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • اسپاگتی: ۳۶۰ گرم
  • پنیر پارمیزان رنده شده: به میزان لازم

روش تهیه :

گوشت و پیاز را سرخ کنید تا پیاز نرم و گوشت قهو‌ه‌ای رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگی، قارچ،‌ ادویه و فلفل را اضافه کنید و روی شعله زیاد به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۲۰ دقیقه در قابلمه را ببندید تا ریز جوش بزند و گاهی به هم بزنید. اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بجوشانید پس از پخته شدن با آب سرد بشویید. آن را کمی گرم کنید و با مخلوط گوشت داغ و پنیر پارمیزان سرو کنید. (برای۶نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید