جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ

اسپاگتی

اسپاگتی را همه دوست دارند امروز قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی با گوشت و سس قارچ را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :
  • گوشت چرخ‌كرده: ۵۰۰ گرم
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • سوپ قارچ آماده: ۳۰۰ گرم
  • سس گوجه‌فرنگي: ۴۵۰ گرم
  • قارچ خرد شده: ۱۲۰ گرم
  • ادويه ايتاليايي: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • اسپاگتي: ۳۶۰ گرم
  • پنير پارميزان رنده شده: به ميزان لازم

روش تهیه :

گوشت و پياز را سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهو‌ه‌اي رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگي، قارچ،‌ ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و ۲۰ دقيقه در قابلمه را ببنديد تا ريز جوش بزند و گاهي به هم بزنيد. اسپاگتي را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد پس از پخته شدن با آب سرد بشوييد. آن را كمي گرم كنيد و با مخلوط گوشت داغ و پنير پارميزان سرو كنيد. (براي۶نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)