جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه اسپاگتی با میگو

52806_133

ما ایرانی ها معمولا میگو را به صورت پلویی رو با برنج میل میکنیم اما امروز قصد داریم طرز تهیه یک میگوی خوشمزه با اسپاگتی را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

  • زمان پخت: ۱۵ دقيقه

 

مواد لازم:
  • میگو متوسط| ۸ عدد
  • سس قرمز | ۲ قاشق غذاخوری
  • لیموترش | ۳ پر
  • نمک و فلفل | به مقدار لازم

 

 

روی گاز:

در ابتدا نمک، فلفل، آویشن، پیاز و جعفری را همراه میگو به مدت ۵/۱ دقیقه می‌پزیم. سپس این مواد را با پنه تفت می‌دهیم تا خیلی خوب باهم مخلوط شوند. بعد از این مرحله، اسپاگتی میگوی ما آماده سِرو کردن است.

فوت آشپزی:

برای پخت ماهی و میگو همیشه از پودر آویشن استفاده کنید، چون بوی نامطبوع میگو را می‌گیرد.

ارزش غذایی میگو:

میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه‌ای، نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر (گوشت و ماهی) میگو کالری کمتری دارد. میگو منبع غنی از ویتامین‌های A، B6، B12، C، D، E و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سلیم، روی و مس است و میزان فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.

  • میزان کالری:۱۸۵ کالری
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)