جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه اسپاگتی با ماهی

549808_210ztaud

در گذشته اسپاگتی با میگو را آموزش داده ایم اما امروز قصد داریم اسپاگتی با ماهی را آموزش دهیم این غذا بسیار خوشمزه و مقوی میباشد امیدوارم که لذت ببرید.کالری این غذا ۲۶۴ میباشد

  • زمان پخت: ۱۰ دقيقه

 

مواد لازم:

  • ماهی دودی سالمون | ۱۳۰ گرم
  • پیاز | یک قاشق غذاخوری
  • سس قرمز | ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل| به میزان لازم

آماده سازی:

پیاز، نمک، فلفل و سس را با هم مخلوط می‌کنیم. بعد از پخت اسپاگتی، این مواد را با آن تفت می‌دهیم و ماهی دودی سالمون را هم می‌توانیم کمی بپزیم. بعد از پخت سالمون، آن را به قطعات دلخواه تقسیم کرده و لابه‌لای اسپاگتی بریزید. به همین سادگی اسپاگتی سالمون شما آماده است.
فوت آشپزی: سالمون نیازی به پخت ندارد و به صورت خام هم قابل مصرف است.
ارزش غذایی ماهی سالمون: ماهی سالمون که سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئین‌های موثر در ساختمان پوست است، می‌تواند تغذیه مناسبی برای پوست به حساب آید.

  • میزان کالری:۲۶۴ کالری
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)