جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه استیک شیر ماهی

076d84fe-516c-4dd4-a5c3-3cf110f52412

استیک شیر ماهی یک نوع کباب خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این استیک مزه خیلی خوبی دارد و بدون شک از این غذا خوشتان می آید.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.

  • زمان آماده‌سازی:   ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت:    ۲۵  دقیقه
  • مقدار:  ۱ نفر

مواد لازم
  • پیاز متوسط :  یک عدد
  • گوجه‌فرنگی:  یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی :  ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع:   یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو:   ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سفید:  یک قاشق غذاخوری،(مطابق دستور گفته شده)

آماده سازی

پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجه​فرنگی را اضافه می‌کنیم تا آب آن گرفته شود.  بعد رب گوجه​فرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. ماهی را شسته و خشک می‌کنیم و برای یک‌ساعت در نمک، فلفل و زعفران می‌خوابانیم.


روی گاز

ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید.


نکته سلامتی

زنانی که در طی دوران بارداری ماهی مصرف نمی‌کنند، در معرض خطر بیشتری برای زایمان زودرس هستند و این مسأله باعث می‌شود نوزادشان کوچک، ضعیف، مریض و حتی در معرض خطر مرگ باشد.

  • میزان کالری :۲۷۰

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید