جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه استیک سوخاری – غذا با گوشت گوساله

استیکک

همه ما ایرانی ها استیک را خیلی دوست داریم.امروز قصد داریم یک استیک خیلی خوش طعم را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم  استیک سوخاری  :

 

 گوشت گوساله (استیکی) ۲۵۰ گرم
 آرد ۲ فنجان
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
 جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
باترمیلک ۱ و ۱/۲ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
سس تند

طرز تهیه استیک سوخاری :
استیک را به ضخامت حدود ۰٫۵ سانت برش دهید. بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل و نمک را در یک کاسه کم عمق جداگانه با هم هم بزنید. باترمیلک، تخم مرغ، سس فلفلی تاباسکو، و سیر را هم با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید. ۲ فنجان آرد را در یک کاسه کم عمق بریزید. هر کدام از استیک ها را در آرد، سپس در خمیر، و دوباره در آرد بخوابانید. بگذارید هر یک از استیک ها به طور کامل با آرد پوشانده شوند.

یک ماهیتابه عمیق را به حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۵ درجه سانتیگراد) برسانید. سپس استیک ها را تا جایی که رنگ آنها قهوه ای-طلایی شود در آن سرخ کنید (حدود ۳ الی ۵ دقیقه برای هر طرف).  استیک سرخ شده را روی یک برگه یا حوله کاغذی برای روغن زدایی قرار دهید. کره آب شده را از ظرف خارج کنید. بگذارید مقدار کمی از کره باقی بماند. (حدود ۴/۱ فنجان)

ظرف که در آن کمی کره وجود دارد را به حرارت متوسط رو به کم برسانید. آرد باقی مانده را به آن اضافه کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید، حرارت را به میزان متوسط افزایش دهید، مایه سوخاری را به بجوش بیاورید، تا زمانی که ضخیم شود (حدود ۶ الی ۷ دقیقه) طبخ را ادامه دهید. نمک و فلفل را به عنوان ادویه اضافه کنید.

میتوانید این استیک را با سینه مرغ یا ران مرغ هم درست کنید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)