آش سماق یکی از آش های معروف استان اصفهان میباشد.این آش بسیار خوشمزه و خوش طعم میباشد برای تهیه این آش با ما همراه باشید
مواد لازم
آرد برنج یا برنج خرد کرده: دویست گرم
سماق خشک: نیم کیلو
گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
سبزی (شامل تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع:) یک کیلو
روغن: دویست گرم
طرز تهیه آش سماق:
اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته میشود ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بار کنیم. برنج که پخته شد سبزی را که قبلا شسته و خرد کردهایم در آن میریزیم. هرچه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزهتر میشود. سپس جداگانه گوشت را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط کرده و از آنها به اندازه یک گردو درست میکنیم و سپس در روغن، سرخ کرده و داخل آش میریزیم. وقتی که کوفتهها پخته شد، سماق را تمیز کرده، میشوییم و در آب خیس میکنیم. سماق باید یک ساعتی در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچهای رد کرده و فشار میدهیم و آب سماق را که قرمز خوشرنگی است میگیریم. آب سماق را در آش ریخته و پیازی را که داشتیم نیز خرد کرده، سرخ میکنیم و مقداری از آن را در آش ریخته و کمی برای روی آن نگه میداریم. آش را در ظرف بریزید روی آنرا نعناع و پیاز داغ تزیین کنید توجه داشته باشید اگر این آش را در ظرف آلومینیومی یا لعابی بپزید بسیار خوشرنگ میشود.
امیدواریم این اش خوشمزه را بپزید و از خوردن ان لذت ببرید.