افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار

در این پست قصد داریم یک آش بی نهایت مقوی و  خوش رنگ را آموزش دهیم.این آش برای افراد ورزشکار و کودکان و کسانی که دوست دارند چاق شوند مناسب است

مواد لازم :

 

 

 

جوي پوست‌كنده يك پيمانه
عدس ۳/۴ پيمانه
بلغور جو ۱/۲ پيمانه
ماش ۳/۴ پيمانه
برنج ۱/۲ پيمانه
سبزي آش همراه با سير ۱/۵پيمانه
نخود، لوبيا قرمز و لوبيا چيتي از هرکدام ۱/۲پيمانه
گوشت گوسفندي با قلم ۲۵۰ گرم
پياز داغ ۱/۲پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن، سيرداغ و نعنا داغ به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

 

 

جوي پوست‌كنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم مي‌پزيم تا جوانه‌ها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم مي‌پزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزي‌ها را مخلوط كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش مي‌افزاييم آن‌گاه گوشت پخته شده را كوبيده و به آن‌ها اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه مي‌كنيم.

 

 

 

نكته:

 

هنگامي كه گوشت و آب آن را به آش اضافه مي‌كنيم بايد مواظب باشيم كه آش ته نگيرد. ضمنا در غذاهاي حاوي جو بهتر است نمك در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد.

 

 

طرز تهيه حبوبات جوانه‌دار :

 

 

حبوبات را ۲۴ ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يك‌بار عوض مي‌كنيم تا حبوبات بو نگيرد.بعد از ۲۴ ساعت حبوبات را ميان پارچه‌اي نخي تميز قرار داده و درون آب‌كش مي‌گذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند.

بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده ‌مي‌باشند.

 

 

نكته:

ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار مي‌گيرند.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *