جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز پخت آش بادمجان

آش بادمجان

با شروع شدن فصل سرما همه خانم ها به دنبال آش هستند تا میز شام مهمانی های خود را تکمیل کنند.ما امروز قصد داریم آش بادمجان را آموزش دهیم.پیشنهاد میکنم که حتما آن را درست کنید

مواد لازم برای آش بادمجان :

 بلغور گندم۱ پیمانه
 لوبیا قرمز ۱/۲ پیمانه
 لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
 عدس۱ پیمانه
نخود۱/۲ پیمانه
بادمجان سرخ شده۱ کیلوگرم
قلم گوسفند۱ عدد
کشک۱ شیشه متوسط
پیاز داغ و نعنا داغبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.
قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.
سپس بلغور ها را  شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.
وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.
کشک،  پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.
بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

نکته ها :
۱ – می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)