جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه آش آلو

matilda-ashe-adas-aloo

امروز قصد داریم یک آش خوشمزه و راحت را به شما عزیزان پیشنهاد دهیم.این آش مخصوص شهر قم میباشد.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد مورد نیاز:

 

عدس:دو پیمانه
لپه:یک پیمانه
گوشت: صدو پنجاه گرم به صورت چرخکرده
سبزی: سیصد گرم – سبزی سوپ یا آش
پیاز: یک عدد
زردچوبه: به مقدار مورد نیاز
نمک: به مقدار مورد نیاز
سیب زمینی: ۱یک عدد به صورت نگینی شده
هویج: یک عدد – به صورت نگینی شده
فلفل: به مقدار مورد نیاز
برنج نصف پیمانه
روغن: به مقدار مورد نیاز
آلو: پنج عدد (تعداد اختیاری)

 

روش درست کردن آش عدس با آلو:

 

در قابلمه‌ای مناسب پیاز را خرد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم و سپس لپه های شسته شده را اضافه می کنیم و بعد از مقداری کمی تفت دادن آب ریخته سپس سبزی خرد شده و  هویج خرد شده و عدس و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل میزنیم در انتها شعله را زیاد میکنیم تا غذا به جوش بیاید. گوشت را با کمی ادویه مخلوط کرده و بعد از ورز دادن به صورت کوفته ریزه در می آوریم و زمانی که غذا به جوش آمد کوفته ریزه‌ها را اضافه کرده سپس سیب‌زمینی نگینی شده و آلوها را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)