جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه آجیل پلو

food_446_www.jahaniha.com_-300x185

آجیل پلو یک غذای خیلی شیک و خوشمزه میباشد که معمولا در مرایم های خاص استفاده سرو میشود.امروز قصد داریم طرز تهیه یک آجیل پلوی خیلی خوشمزه را آموزش دهیم تا مهمانان خود را سوپرایز کنید

طرز تهیه :

 

برنج را شسته و به مدت ۱ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)