آجیل پلو یک غذای شیک و چشم گیر و مجلسی میباشد که امروز تصمیم داریم آن را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه و مقوی میباشد.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
برنج | ۵۰۰ گرم |
بادام هندی | ۱۰۰ گرم |
کشمش | نصف پیمانه |
کنجد سائیده شده | ۱ قاشق سوپخوری |
زرد آلو خشک | نصف پیمانه |
زعفران آب گرفته | ۱ استکان |
خلال پسته | نصف پیمانه |
روغن | ۲ قاشق سوپخوری |
سیر له شده | ۴ عدد |
پیاز ریز شده | ۱ عدد متوسط |
زیره | نصف قاشق سوپخوری |
هل | ۴ دانه |
دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
آب | ۲ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
روغن | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
برنج را شسته و به مدت ۱ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.