افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه آجیل پلو غذای مجلسی

طرز-تهیه-آجیل-پلو

آجیل پلو یک غذای شیک و چشم گیر و مجلسی میباشد که امروز تصمیم داریم آن را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه و مقوی میباشد.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

برنج ۵۰۰ گرم
بادام هندی ۱۰۰ گرم
کشمش نصف پیمانه
کنجد سائیده شده ۱ قاشق سوپخوری
زرد آلو خشک نصف پیمانه
زعفران آب گرفته ۱ استکان
خلال پسته نصف پیمانه
روغن ۲ قاشق سوپخوری
سیر له شده ۴ عدد
پیاز ریز شده ۱ عدد متوسط
زیره نصف قاشق سوپخوری
هل ۴ دانه
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
آب ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن ۱ قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه :

 

برنج را شسته و به مدت ۱ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.

 

روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.

 

سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *