جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه آبگوشت بوقلمون

آبگوشت بوقلمون

همان طور که میدانید بوقلمون فواید زیادی دارد امروز قصد داریم یک ابگوشت خیلی خیلی خوشمزه با بوقلمون را آموزش دهیم. برای تهیه این آبگوشت با ما همراه باشید

مواد لازم برای هر نفر :

 

گوشت بوقلمونیک قطعه
لپهیک قاشق غذا خوری سر خالی
سیب زمینی کوچک ۱ عدد
 پیاز کوچک۱ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمزبه مقدار لازم
دارچین۱ قطعه
برگ بو۱ الی ۲ عدد

_ چاشنی سلیقه ای است  ( رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج  یا ترکیبی از رب و لیمو عمانی و … )

طرز تهیه :
بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد . نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید . آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و برای طعم ترش از لیمو عمانی و …

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)