جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



شیوه های تشخیص سالم بودن کنسرو ماهی

266420_527

  • قوطی یا ظرف‌های آلومینیومی بسته بندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگ‌زدگی و نشتی باشند. مطمئن باشید کوچکترین نشتی غذا به بیرون از قوطی کل غذا را فاسد کرده است و چنین محصولی را مصرف نکنید.

 

 

نه تنها ماهی که همه غذاهای کنسرو شده، به دلیل شرایط تهیه و نبود هوا در داخل قوطی مستعد تولید نوعی باکتری هستند که سمی مهلک و بسیار خطرناک وارد غذا می‌کند. شما می‌توانید قبل از بازکردن در قوطی از سلامت آن مطمئن شوید.

۱

اولین نشانه برای سلامت هر غذایی تاریخ تولید و انقضا آن است. تازه ترین محصولات را بخرید و اگر قرار است کنسرو خریداری شده مدت‌ها در انبار بماند، توجه کنید که تاریخ انقضا آن رو به پایان نباشد. توجه به علائم بهداشتی مثل پروانه تولید از وزارت بهداشت هم یکی از مواردی است که حین خرید هر محصول غذایی باید به آن توجه کنید.

۲

یک راه بسیار ساده و قطعی برای حصول اطمینان از سالم بودن کنسرو ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر (جز کمپوت میوه) این است که حتما آن را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید. باکتری‌ خطرناک داخل کنسرو در این مدت به طور کامل از بین رفته و غذای شما سالم خواهد بود. ممکن است در فرایند تولید، حمل و جابجایی یا نگهداری در فروشگاه ماده غذایی داخل قوطی کنسرو فاسد شده باشد. اگر بعد از ۲۰ دقیقه جوشیدن متوجه شدید که غذا طعم و رنگ طبیعی ندارد، حتما آن را دور بریزید.

۳

قوطی یا ظرف‌های آلومینیومی بسته بندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگ‌زدگی و نشتی باشند. مطمئن باشید کوچکترین نشتی غذا به بیرون از قوطی کل غذا را فاسد کرده است و چنین محصولی را مصرف نکنید.
۴

اگر تعداد زیادی کنسرو ماهی یا غذای کنسروی خریده‌اید، آنها را در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار کنید. این مواد در بیرون از یخچال فاسد نمی‌شوند، اما رطوبت داخل یخچال می‌تواند باعث زنگ‌زدگی بسته غذا و در نتیجه فساد آن شود. اگر از غذای کنسروی چیزی باقی ماند، آن را در یک ظرف شیشه‌ای در دار داخل یخچال نگهدارید.

نکات و هشدارها
غذاهای کنسرو شده، سالم، در دسترس و آماده هستند. محصول خریداری شده تازه، با بسته‌بندی خوب و البته ۲۰ دقیقه جوشیدن در آب می‌تواند یک وعده غذای سالم و بسیار مقوی باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)