افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

شیوه تغذیه در وعده غذایی سحر و افطاری

download (1)

  • نیازهای تغذیه‌ای در سنین مختلف متفاوت است، افزود: نیاز به انرژی با افزایش سن کاهش می‌یابد که در ارتباط با کاهش اندازه بدن، کاهش توده چربی و کاهش فعالیت بدنی است.

در ماه مبارک رمضان، میزان نیاز بدن به کالری تفاوت چندانی با حالات غیر روزه نداشته فقط نحوه زمان‌بندی مصرف مواد غذایی برای آزاد شدن ذخایر چربی فشرده و قدیمی و جایگزین شدن آنها با بافت‌های جدید و قابل دسترسی متفاوت است.

وی با بیان به اینکه در ماه رمضان، در بیشترین زمان فعالیت در طول روز کمترین مصرف مواد غذایی را داریم، افزود: فعالیت‌های روزمره سبب از دست رفتن کالری شده و وزن بدن کم خواهد شد و در طول روز کمترین مصرف مواد غذایی را داریم.

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان، تصریح کرد: مقدار مصرف مواد غذایی در مورد افراد مختلف با توجه به جنسیت، وزن و سن متفاوت بوده، ولی در حالت معمول بین دو الی چهار کیلوگرم کاهش وزن وجود دارد که این کاهش، قسمتی مربوط به از دست دادن کالری و قسمتی مربوط به عدم دریافت مواد غذایی و آب است.

مهدی‌زاده عنوان کرد: افرادی که به جهت کاهش یا افزایش وزن از رژیم‌های غذایی خاصی استفاده می‌کنند، ناهار رژیم خود را در سحری میل کرده و وعده غذایی مربوط به صبحانه را برای افطار در نظرگرفته و شام رژیم را هم در جای خود استفاده کنند.

وی با بیان اینکه نیازهای تغذیه‌ای در سنین مختلف متفاوت است، افزود: نیاز به انرژی با افزایش سن کاهش می‌یابد که در ارتباط با کاهش اندازه بدن، کاهش توده چربی و کاهش فعالیت بدنی است.

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان با اشاره به اینکه نیازهای پروتئینی در سالمندان کمی بیشتر از افراد جوان است، گفت: سالمندان برای حفظ تعادل نیتروژنی و پیشگیری از تعادل منفی آن و جلوگیری از تحلیل عضلات لازم است.

مهدی‌زاده با اشاره به گروه از مواد غذایی که باعث جلوگیری از یبوست می‌شوند، افزود: افراد سالمند به علت کم تحرکی اکثرا دچار یبوست هستند، مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده مثل سبزیجات، نان و غلات سبوس‌دار و میوه‌ها در وعده‌های سحری و افطاری نسبت به سنین جوان بیشتر توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه نیاز به انرژی در خانم‌ها و آقایان متفاوت است، یادآور شد: در خانم‌ها با توجه به این که در دوره عادت ماهیانه کمبودهایی از قبیل آهن دیده شده، میزان نیاز به برخی از مواد غذایی بیشتر است.

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان خاطرنشان کرد: خانم‌ها، بالاخص افرادی که تازه به سن بلوغ رسیده‌اند، نسبت به تغذیه خود دقت بیشتری نموده و با مصرف بیشتر مواد سرشار از آهن مثل؛ گوشت‌ها، حبوبات، جگر، آجیل و خشکبار باعث جلوگیری از عوارضی مثل کم خونی و ریزش مو شوند.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *