جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



شیرینی قهوه خوشمزه ترین شیرینی

شیرینی قهوه

شیرینی قهوه یکی از شیرینی هایی میباشد که در ایام نوروز میتوانید بیش از اندازه مهمانان خود را شگفت زده کنید.در این قسمت تصمیم داریم این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم

زمان پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم :

 

کره۹۰ گرم
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
پودر قند۵۵ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قهوه فوری۱/۵ قاشق مرباخوری
آب داغ۱ قاشق مرباخوری
آرد سفید۲۳۵ گرم

طرز تهیه :

 
پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.

 

آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.

 

سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.

 
نکته:

برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)