جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



شناخت انواع پاستا

index

معمولا ما انواع پاستا را در منزل داریم اما اسم خیلی از انها را نمیدانیم.امروز ما قصد داریم اسم و بهترین زمان طبخ و مدل پخت و سس خوشمزه همراه با آن پاستا را به شما عزیزان آموزش دهیم .

2045_143

موی فرشته

از رشته‌هاي بسيار نازك و لطيف تشكيل مي‌شود.
  •  زمان طبخ: ۳ تا ۵ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون، خامه، كره وغذاي دريايي

————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2046_861

ماکارونی زانویی

كوتاه، لوله‌هايي به شكل حرف C

  •  زمان طبخ: ۶ تا ۸ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا، سالاد و سوپ
  •  سس مناسب: پنير، كره

————————————————————————————————————————————————————————————————

 

2047_732

پاپیونی

داراي قسمت مركزي باريك كه مثل پاپيون به‌نظر مي‌آيد. در ايتاليا به‌عنوان پروانه‌اي مشهور است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس و سالاد
  •  سس مناسب: پنير، روغن زيتون و كره

————————————————————————————————————————————————————————————————-

2048_308

فتوچینی

 طولش برابر طول اسپاگتي و رشته‌اش در حدود ۶/۰ سانتي‌متر عرض دارد و نامش در زبان ايتاليايي به معني روبان كوچك است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ الي ۱۲ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوشت، خامه و پنير

—————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2049_918

پیچی

طول آن حدود ۴ سانتي‌متر و شكلش به‌صورت مارپيچ است.

  •  زمان طبخ: ۸ تا ۱۰ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و سالاد
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، پستو و غذاي دريايي

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

2050_961

صدفی بزرگ

از اسمش مشخص است كه به شكل يك صدف بزرگ با سطح خارجي برآمده و يك حفره بزرگ است.

  •  زمان طبخ: ۱۱ تا ۱۳ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و  در غذاهاي فصلي
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، خامه

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2051_719

زیتی

لوله‌هايي با قطر متوسط ۵ سانتي‌متر يا بيشتر هستند.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون، خامه وپنير

—————————————————————————————————————————————————————————————————

 

2052_878

رشته ای

طولش برابر با اسپاگتي و عرضش برابر ۳ ميلي‌متر است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگي، پستو، روغن زيتون و غذاي دريايي

——————————————————————————————————————————————————————————————————

 

2053_204

اور چیتی

به‌صورت ديسك كوچك و گود بوده و به معني گوش‌هاي كوچك است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوشت، خامه و غذاي دريايي

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

2054_762

اورزو

پاستا با شكل دانه‌هاي برنج

  •  زمان طبخ: ۹ تا ۱۱ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: سالاد، سوپ
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون و سركه

—————————————————————————————————————————————————————————————————

 

2055_734

تالیاتلی

داراي رشته تخت و بلند به طول ۱۵ سانتي‌متر است.

  •  زمان طبخ: ۷ تا ۱۰ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، گوشت، سبزي

———————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2056_544

پنه

لوله كوتاهي به طول ۱۰ سانتي‌متربا مقطع چندضلعي است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگي درشت و رسيده، گوشت، سبزي وخامه

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2057_252

ریگاتونی

رشته لوله‌اي شكل به طول ۴ و قطر ۲ سانتي‌متر بوده و شيارهايي روي آن قرار دارد و در لغت به معني شيار بزرگ است.

  •  زمان طبخ: ۱۱ تا ۱۳ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس، به‌صورت پخته در غذا
  •  سس مناسب: گوشت و سبزي، خامه و پنير

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2058_491

صدفی

به شكل صدف كوچك با حفره مشخص

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و  سالاد
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگي، گوشت، سبزي، خامه، پنير و سركه

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

2059_194

اسپاگتی

رشته‌هاي باريك و گرد به طول ۲۵ سانتي متر هستند.

  •  زمان طبخ: ۹ تا ۱۱ دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه، پستو، گوشت و غذاي دريايي

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

شش نكته تكميلي

اگر مي خواهيد ماكاروني بپزيد:

۱- چند قاشق غذا خوري روغن داخل ماكاروني در حال جوشيدن بريزيد.
۲- چند قاشق آبليمو به ظرف ماكاروني در حال جوشيدن اضافه كنيد.
۳- چند قاشق آبليمو به مايه ماكاروني اضافه كنيد تا ماكاروني شما لذيذتر شود.

اگر مي‌خواهيد دلمه برگ‌مو بپزيد

براي بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشني تمبرهندي مخلوط با آب استفاده كنيد.

اگر كوفته شما وا رفت

براي اين‌كه كوفته‌هاي شما در آب از هم نپاشد، مقداري آرد و تخم مرغ به آن بيفزاييد و حرارت آتش را زياد كنيد.

اگر فلفل غذاي شما زياد شد:

اگر فلفل بيش از اندازه به غذاي‌تان زده‌ايد و خيلي تند شده است، چند دقيقه قبل از آن‌كه غذا را از روي حرارت برداريد، آب يك ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد، به طرز قابل ملاحظه‌اي تندي غذا از بين خواهد رفت.

اگر حبوبات بي‌نمك شد:

اگر حبوبات شما بي‌نمك شد، هرگز نمك خشك روي آن نريزيد ؛ بلكه مقدار نمك مورد نياز را در آب‌جوش حل كنيد، سپس داخل حبوبات پخته بريزيد. به اين صورت نمك به همه حبوبات مي‌رسد.

اگر نان شيريني از قالب جدا نشد:

اگر نان شيريني از قالب جدا نمي‌شود، يك پارچه را داخل آب خيلي داغ فرو كنيد و دور قالب شيريني بپيچيد و چند دقيقه صبر كنيد؛ نان شيريني به‌راحتي از قالب جدا خواهد شد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)