جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



شناخت انواع پاستا

index

معمولا ما انواع پاستا را در منزل داریم اما اسم خیلی از انها را نمیدانیم.امروز ما قصد داریم اسم و بهترین زمان طبخ و مدل پخت و سس خوشمزه همراه با آن پاستا را به شما عزیزان آموزش دهیم .

2045_143

موی فرشته

از رشته‌های بسیار نازک و لطیف تشکیل می‌شود.
  •  زمان طبخ: ۳ تا ۵ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه فرنگی، روغن زیتون، خامه، کره وغذای دریایی

————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2046_861

ماکارونی زانویی

کوتاه، لوله‌هایی به شکل حرف C

  •  زمان طبخ: ۶ تا ۸ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا، سالاد و سوپ
  •  سس مناسب: پنیر، کره

————————————————————————————————————————————————————————————————

 

2047_732

پاپیونی

دارای قسمت مرکزی باریک که مثل پاپیون به‌نظر می‌آید. در ایتالیا به‌عنوان پروانه‌ای مشهور است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس و سالاد
  •  سس مناسب: پنیر، روغن زیتون و کره

————————————————————————————————————————————————————————————————-

2048_308

فتوچینی

 طولش برابر طول اسپاگتی و رشته‌اش در حدود ۶/۰ سانتی‌متر عرض دارد و نامش در زبان ایتالیایی به معنی روبان کوچک است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ الی ۱۲ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوشت، خامه و پنیر

—————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2049_918

پیچی

طول آن حدود ۴ سانتی‌متر و شکلش به‌صورت مارپیچ است.

  •  زمان طبخ: ۸ تا ۱۰ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و سالاد
  •  سس مناسب: گوجه فرنگی، پستو و غذای دریایی

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

2050_961

صدفی بزرگ

از اسمش مشخص است که به شکل یک صدف بزرگ با سطح خارجی برآمده و یک حفره بزرگ است.

  •  زمان طبخ: ۱۱ تا ۱۳ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و  در غذاهای فصلی
  •  سس مناسب: گوجه فرنگی، خامه

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2051_719

زیتی

لوله‌هایی با قطر متوسط ۵ سانتی‌متر یا بیشتر هستند.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا
  •  سس مناسب: گوجه فرنگی، روغن زیتون، خامه وپنیر

—————————————————————————————————————————————————————————————————

 

2052_878

رشته ای

طولش برابر با اسپاگتی و عرضش برابر ۳ میلی‌متر است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگی، پستو، روغن زیتون و غذای دریایی

——————————————————————————————————————————————————————————————————

 

2053_204

اور چیتی

به‌صورت دیسک کوچک و گود بوده و به معنی گوش‌های کوچک است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوشت، خامه و غذای دریایی

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

2054_762

اورزو

پاستا با شکل دانه‌های برنج

  •  زمان طبخ: ۹ تا ۱۱ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: سالاد، سوپ
  •  سس مناسب: گوجه فرنگی، روغن زیتون و سرکه

—————————————————————————————————————————————————————————————————

 

2055_734

تالیاتلی

دارای رشته تخت و بلند به طول ۱۵ سانتی‌متر است.

  •  زمان طبخ: ۷ تا ۱۰ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه فرنگی، گوشت، سبزی

———————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2056_544

پنه

لوله کوتاهی به طول ۱۰ سانتی‌متربا مقطع چندضلعی است.

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگی درشت و رسیده، گوشت، سبزی وخامه

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2057_252

ریگاتونی

رشته لوله‌ای شکل به طول ۴ و قطر ۲ سانتی‌متر بوده و شیارهایی روی آن قرار دارد و در لغت به معنی شیار بزرگ است.

  •  زمان طبخ: ۱۱ تا ۱۳ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس، به‌صورت پخته در غذا
  •  سس مناسب: گوشت و سبزی، خامه و پنیر

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

2058_491

صدفی

به شکل صدف کوچک با حفره مشخص

  •  زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و  سالاد
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگی، گوشت، سبزی، خامه، پنیر و سرکه

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

2059_194

اسپاگتی

رشته‌های باریک و گرد به طول ۲۵ سانتی متر هستند.

  •  زمان طبخ: ۹ تا ۱۱ دقیقه
  •  بهترین روش مصرف: دم کردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه، پستو، گوشت و غذای دریایی

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

شش نکته تکمیلی

اگر می خواهید ماکارونی بپزید:

۱- چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
۲- چند قاشق آبلیمو به ظرف ماکارونی در حال جوشیدن اضافه کنید.
۳- چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.

اگر می‌خواهید دلمه برگ‌مو بپزید

برای بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمبرهندی مخلوط با آب استفاده کنید.

اگر کوفته شما وا رفت

برای این‌که کوفته‌های شما در آب از هم نپاشد، مقداری آرد و تخم مرغ به آن بیفزایید و حرارت آتش را زیاد کنید.

اگر فلفل غذای شما زیاد شد:

اگر فلفل بیش از اندازه به غذای‌تان زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از آن‌که غذا را از روی حرارت بردارید، آب یک لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید، به طرز قابل ملاحظه‌ای تندی غذا از بین خواهد رفت.

اگر حبوبات بی‌نمک شد:

اگر حبوبات شما بی‌نمک شد، هرگز نمک خشک روی آن نریزید ؛ بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آب‌جوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید. به این صورت نمک به همه حبوبات می‌رسد.

اگر نان شیرینی از قالب جدا نشد:

اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی‌شود، یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر کنید؛ نان شیرینی به‌راحتی از قالب جدا خواهد شد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید