سیب زمینی ایتالیایی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و چاق کننده میباشد که برای درست کردن آن به فر نیاز داریم.این غذا بسیا خوشمزه و در عین حال راحت میباشد.برای تههی این غذا با ما همراه باشید
مواد لازم:
– سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : ۲ عدد
– گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته : ۴ عدد
– عصاره سبزیجات : ۱۵۰ میلی لیتر
– رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
– فلفل دلمه ای زرد , باریک خلال شده : ۱ عدد
– قارچ دکمه ای , چهار قاچ شده : ۱۲۵ گرم
– ریحان بازل تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
– پنیر , رنده شده : ۵۰ گرم
– نمک : به میزان لازم
– فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ هر سیب زمینی را به ۸ قاچ مساوی خرد نمایید . سپس آن ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه نیم پز نموده و آبکش نمایید . آن ها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید .
۲٫ گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید . عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید .
۳٫ پس از آن خلال فلفل دلمه ای , قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید .
۴٫ پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود و بلافاصله آن را سرو نمایید .