جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



سویا از حبوبات با طبیعت گرم و خواص فرواوان است

 

  • كساني كه كلسترول خون آن‎ها بالا است يا حتي به‎طور ارثي داراي كلسترول بالاي خون مي‎باشند مي‎تواند در برنامه غذايي خود سويا را قرار دهند و به جاي گوشت و لبنيات از سويا استفاده كنند.

سویا از دسته حبوباتی است که طبیعت گرم دارند برای افرادی که بیماری قند دارند مصرف سویا پیشنهاد میشود. اگر با مصرف میواد غذایی مسموم شده اید از سس سویا استفاده کنید زیرا خاصیت خنثی کردن سموم را دارد. خوردن جوانه سویا برای افرادی که در سن رشد هستند توصیه می شود.

روش بدست آوردن جوانه سويا كمي مشكل است بايد مواظب باشيم كه كپك نزند بهترين راه اين است كه دانه‎هاي سويا را خيس نموده هر ۱۲ ساعت آب آنها را عوض كنيد بعد از ۲۴ ساعت داخل يك سبد بنفش رنگ ريخته و آن را در يك پلاستيك بنفش رنگ بگذاريد تا جوانه بزند رنگ بنفش براي زود جوانه زدن اثر مي‎گذارد.

–    در چين از جوانه خشك شده سويا به عنوان ملين استفاده مي‎كنند.

–    كساني كه گوشت نمي‎خورند مي‎توانند سويا را جانشين آن كنند.

–    سويا داراي ويتامين‎هاي  B۱ ، C ، K و E مي‎باشد.

–  كساني كه كلسترول خون آن‎ها بالا است يا حتي به‎طور ارثي داراي كلسترول بالاي خون مي‎باشند مي‎تواند در برنامه غذايي خود سويا را قرار دهند و به جاي گوشت و لبنيات از سويا استفاده كنند.

–    كساني كه مبتلا به سنگ صفرا هستند و يا نمي‎خواهند مبتلا شوند از رژيم غذايي سويا استفاده كنند.

– سويا از مبتلا شدن به سرطان معده جلوگيري مي‎كند.

– كساني كه از يبوست رنج مي‎برند در برنامه غذايي خود سويا را قرار دهند.

– به خاطر وجود هورمون استروژن گياهي براي خانم‎هايي كه دچار كمبود استروژن مي‎باشند بسيار مؤثر است.

– خانم‎هايي كه سويا مي‎خورند و يا گياه‎خوار هستند خيلي كمتر به سرطان پستان دچار مي‎شوند.

– كساني كه لاغر هستند سويا را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

– سويا قدرت جذب روده را براي جذب مواد پروتئيني افزايش مي‎دهد.

– اختلالات نيروي جنسي و بي‎ميلي جنسي را از بين مي‎برد.

–  از آب مرواريد جلوگيري مي‎كند.

– جلوي رشد غدد را مي‎گيرد.

– افرادي كه واريس دارند از محصولات سويا استفاده كنند.

– كساني كه تپش قلب دارند سويا بخورند.

– خانم‎هايي كه يائسه شده‎اند سويا را (حداقل هفته‎اي دو مرتبه) در برنامه غذايي خود قرار دهند.

– مصرف زياد سويا باعث عدم جذب ويتامين A و B۱۲ مي‎شود.

– كساني كه نقرس و اسيداوريك يا فشارخون آن‎ها بالاست از سويا كمتر استفاده كنند.

– ليستين موجود در سويا باعث تقويت مغز مي‎شود.

– كساني كه دچار بيماري پيسوريازيس شده‎اند سويا را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

– سويا سرشار از آهن است كساني كه كمبود آهن دارند از اين لوبيا استفاده نمايند.

– يك روش خوب براي بدست آوردن شير سويا همانطور كه در شماره ۴ راجع به تهيه جوانه سويا گفته شد ما مي‎توانيم اين جوانه را هر ۱۰۰ گرم با ۱۵۰ گرم آب اضافه كرده با مخلوط كن خوب مخلوط كرده سپس صاف نموده به حال خود بگذاريم اين محلول صاف شده شير سوياست اگر كمي حرارت دهيم سپس مقداري ماست را به عنوان مايه به آن شير بزنيد يك ماست خوشمزه بدست مي‎آيد كه براي بيشتر خوشمزه كردن آن مي‎توانيم مقداري كاكاتو مخلوط كنيم.

– لوبياي سويا جهت زخم گوشه لب و روي لب و به خاطر كمبود ويتامين B۲ به وجود مي‎آيد مفيد است.

– لوبياي سويا به كودكاني كه رشد آنها متوقف شده است كمك مي‎كند كه به رشد خود ادامه دهند.

– لوبياي سويا از سوزش و خارش و قرمزي بيش از حد پوست جلوگيري مي‎كند.

– كساني كه عصبانيت دارند و يا كم خواب هستند لوبياي سويا را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

– به خاطر وجود ويتامين D در سويا باعث جذب كلسيم مي‎گردد و همان طور كه مي‎دانيد اين باعث رشد استخوان‎ها و دندان‎ها مي‎گردد.

– وجود ويتامين E در لوبياي سويا باعث سلامتي نطفه مرد مي‎گردد.

– كساني كه شوره سر دارند از لوبياي سويا استفاده كنند.

– همان‎طور كه اطلاع داريد وجود ويتامين K در سويا باعث انعقاد خون مي‎گردد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید