امروز تصمیم داریم یک سوپ ایتالیایی بسیار خوشمزه را آموزش دهیم.این پیش غذا رنگ بسیار زیبایی دارد برای تهیه این پیش غذا با ما همراه باشید
مواد لازم : برای ۴ الی ۶ نفر
لوبیا سفید(چیتی) | ۱۳۰ گرم |
آب | ۱ لیتر |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز درشت | ۱ عدد |
کرفس خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر | ۱ قاشق غذا خوری |
آب گوجه فرنگی | ۲۴۰ گرم |
کلم خرد شده | ۲۴۰ گرم |
هویج خرد شده | ۱ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
پنیر هلندی رنده شده | به مقدار لازم |
ماکارونی | ۶۰ گرم |
فلفل | به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه :
لوبیا را یک شب در آب خیس می کنیم . پیاز را خرد و با سیر و گوشت چرخ کرده در روغن سرخ می کنیم . لوبیا را بر آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می پزیم . همه سبزی ها را غیر از کلم به آن اضافه می کنیم تا خوب بپزند . بعد کلم و ماکارونی را اضافه می کنیم و می گذاریم تا نرم شوند . نمک و فلفل را آخر می افزاییم و موقع استفاده ، روی سوپ پنیر رنده شده و جعفری می دهیم . مدت پخت این سوپ دو ساعت است .
امتیاز شما به این دستور پخت