امروز قصد داریم یک سالاد بسیار خوشمزه را آموزش دهیم.میتوانید از این سالاد به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد اولیه :
فلفل و نمک به مقدار دلخواه
سس لیمو ۱ نسخه
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
تن ماهی ۶۸۰ گرم
سیب زمینی ۴۵۰ گرم
ذرت شیرین تازه ۶ عدد
پیازچه خرد شده ۱۲ عدد
فلفل کبابی خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده ۱ عدد
حلقه های لیمو ترش (اختیاری) به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود.
ذرت ها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید.
تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از ۳/۱ سس بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید و ۳/۱ دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در آن را بپوشانید و در یخچال برای ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید. در هنگام سرو سالاد تن ماهی روی آن فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقه های لیمو ترش تزئین کنید.
طرز تهیه سس لیمو :
۲قاشق چای خوری پوست ۳ عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و عصاره آن را تا ۲/۱ فنجان بگیرید. در یک کاسه کوچک ۲/۱ فنجان آب لیمو ترش، ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو، ۲/۱ فنجان روغن زیتون، ۲ عدد سیر چرخ کرده، ۲ قاشق چای خوری گشنیز خرد شده، ۲ قاشق چایخوری زیره سبز، ۲/۱ قاشق چای خوری نمک، ۸/۱ قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.