-
این مطالعه که روی بیش از ۹۲ هزار زن امریکایی انجام گرفت، نشان داد آنهایی که به غذاهای پرکالری و کمارزش علاقه داشتند، ۱۰ درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به سرطانهای مرتبط با چاقی قرار داشتند.
مطالعه جدیدی بیان میکند زنانی که غذاهای پرکالری زیادی میخورند، کمی بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به سرطانهای مرتبط با چاقی قرار دارند.
این مطالعه که روی بیش از ۹۲ هزار زن امریکایی انجام گرفت، نشان داد آنهایی که به غذاهای پرکالری و کمارزش علاقه داشتند، ۱۰ درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به سرطانهای مرتبط با چاقی قرار داشتند. این اغذیه شامل غذاهای فرآوریشده مثل چیپس، فستفودها و شیرینیجات میباشد.
فهرست بدخیمیها شامل سرطان پستان، کولون، تخمدان، کلیه و آندومتر بود. چاقی یکی از عوامل خطرساز اصلی برای ابتلا به این بیماریهاست.
با این حال مطالعه نکتهای هم داشت. میل به غذای پرکالری فقط در زنانی با خطر سرطان ارتباط داشت که وزنشان نرمال بود.
محققان یافتهها را «بدیع» و غیرمنتظره خواندند. آنها پیشبینی میکردند که هر پیوندی بین رژیمهای پرکالری و سرطان در بین زنان چاق به صورت قویتری مشاهده شود.
اما نتایج نشان میدهد که لاغر ماندن به تنهایی برای دور ماندن از خطر سرطانهای مرتبط با چاقی کافی نیست.
منبع : سلامانه