جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



روش درست کردن شیربرنج انبه

شیر برنج

شیر برنج و شله زرد دو خوراکی هستند که معمولا در ماه مبارک رمضان زیاد درست و سرو میشود.ما امروز قصد داریم یک شیربرنج متفاوت و خیلی خوشمزه را آموزش دهیم که بدون شک از آن خوشتان می آید.برای تهیه این شیر برنج با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه :

 

کره  دو و نیم قاشق غذاخوری
 چوب دارچین یک تکه
 شکر ۳ قاشق غذاخوری
 انبه پوست شده و خرد شده  یک عدد رسیده
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
برنج یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شیرعسل یک و نیم پیمانه
پوست لیمو یک عدد
پودر جوزهندی کمی

طرز تهیه شیر برنج انبه :

 

کره را در قابلمه ای ذوب کنید.
چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه های انبه را در بیاورید اما چوب دارچین را در نیاورید.
در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه های انبه تزیین کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)