جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



روش تهیه سوپ سیر و زنجبیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن

  • اگر روزانه یک لیوان از این سوپ نوش جان کنید نه تنها از سرماخوردگی و سرفه حفظ می شوید بلکه همیشه سالم می مانید.

 

این سوپ خوشمزه یکی از غذاهای سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. سوپ سیر و زنجبیل سیستم داخلی بدن را پاکسازی می کند، به هضم غذا کمک می کند، اشتها را بالا می برد، خاصیت آنتی اکسیدان دارد، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای درمان سرماخوردگی مفید است. اگر روزانه یک لیوان از این سوپ نوش جان کنید نه تنها از سرماخوردگی و سرفه حفظ می شوید بلکه همیشه سالم می مانید.

مواد لازم:

-۳ عدد پیاز بزرگ
-۳ عدد گوجه فرنگی بزرگ
-۱۵ – ۲۰ حبه سیر
-۱ عدد زنجبیل بزرگ
-فلفل سیاه
-نمک

طرز تهیه :

۱- ابتدا سیر، پیاز و گوجه فرنگی را خرد کنید.

۲- داخل قابلمه ۲ پیمانه بزرگ آب بریزید. سیر و پیاز و گوجه فرنگی های خرد شده و و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید.

۳-درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت ملایم مواد بپزد. وقتی پیازها کاملا نرم شدند گاز را خاموش کنید.

۴-قابلمه را کنار بگذارید تا سرد شود.

۵- سپس مواد پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید و یا با هم زن بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.

۶- سوپ را دوباره داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. سپس نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.

 

منبع : بهداشت نیوز

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید