جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



روش تهیه سالاد هندوانه با پنیر

هندوانه

هندوانه مخصوص فصل گرما میباشد و حسابی بدنتان را خنک میکند.امروز قصد داریم یک سالاد خوشمزه و خنک را آموزش دهیم که هم میتوان به عنوان عصرانه میل کرد و هم برای بعد از شام مخصوصا در شهرهای جنوب.برای تهیه این سالاد خوشمزه با ما همراه باشید

مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج :

 

 پیاز قرمز خرد شدهیک چهارم فنجان
 آبلیمو یک چهارم فنجان
* هندوانه ۴ فنجان
 پنیر کاتیج ریز ریز شده یک چهارم فنجان
جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شدهنصف تا یک فنجان
* فلفل چیلینصف یک فلفل
گشنیز خرد شدهیک چهارم فنجان
زیره برای مزه دار کردنمقدار کمی

* هندوانه (هسته های آن را دربیاورید و به تکه های ۲٫۵ سانتی آن را ببرید)
* فلفل چیلی (دانه های آن را دربیاورید و خرد کنید)

 

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج:
در حالی که دارید باقی مواد را آماده می کنید، پیاز خرد شده را در آبلیمو خیس کنید (حدود ۱۰ دقیقه) به آرامی همه مواد را در یک کاسه بزرگ (مخصوص سرو) مخلوط کنید.

کابران گرامی این سالاد را نمی توانید چند ساعت نگه داری کنید به محض آماده شدن باید سرو شود .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)