جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



روشی برای طعم دار کردن گوشت

طعم دار کردن گوشت

همه آشپزهای نمونه به دنبال طعم دار کردن و خوشمزه تر کردن غذاهای خود هستند امروز قصد داریم چند نکته خیلی عالی برای طعم دار شدن گوشت برای شما عزیزان بیان کنیم

با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

_ خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.

_ با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

مواد :
یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه را بجوشانید و پس از خنک شدن گوشت را در آن بخوابانید.

افزودن پوست مرکبات، شنبلیله، فلفل، گیاهان تازه و ادویه مانند زیره، گشنیز، انیسون و دارچین نیز می تواند گوشت را طعم دار کند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)