افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

راهکاری برای بالا بردن تمرکز در دانش آموزان

راهکاری برای بالا بردن تمرکز در دانش آموزان

download (2)

 

با توجه به شروع فصل امتحانات و استرس دانش آموزان و محصلین عزیز برای داشتن تمرکز ، همین استرس خودش دلیل کاهش تمرکز است در این مطلب شما را آشنا می کنیم با  راهکاری برای بالا بردن تمرکز در دانش آموزان .

 میثم رنجبر مشاور برنامه ریزی تحصیلی  گفت: با نزدیک شدن ایام امتحانات همه ی  دانش آموزان  دبستانی ،متوسطه اول ودوم و در نهایت دانشجویان باید به سه فاکتور مهم از جمله مطالعه، تثبیت مطالعه وارزیابی در مطالعه ی خود برای بازده ی بهتر توجه ی فراوانی کنند.
وی ادامه داد: دانش آموزان ودانشجویان باید در اولین قدم به نوشته های خود اعتماد کنند و بر اساس الویت مبحث یاد گیری، ابتدا مباحثی که سر کلاس حضور نداشتند وبعد از آن مباحثی که سر کلاس حضور داشتند به ترتیب در برنامه ریزی خود قرار دهند.
این مشاور تحصیلی بیان کرد: مرحله دوم تثبیت مطالعات خود  می باشد این موضوع به این دلیل نیست که یک مطلب ودوبار تکرار کنند بلکه در فاصله های  زمانی متفاوتی  مطالعه شود و در مرحله ی بعد ارزیابی آخر شب قبل خواب است که یک سری نمونه سوال باید حل کنند تا اشکالات خود را دریابند.
وی در خصوص فلسفه نمره که این روز های محور اصلی تمامی دانش آموزان ودانشجویان شده است، بیان کرد:دانش آموزان ودانشجویان در این  ایام محور اصلی خود را نمره قرار ندهند بلکه اساس خود را بر این موضوع بگذارند که چقدر پیشرفت کرده اند.
رنجبر اظهار کرد:در مدیریت زمان سه فاکتور اصلی وجود دارد فاکتور اول نحویه ی مطالعه است در واقع باید فرد به صورتی مطالعه کند که عوامل خارجی سبب کاهش تمرکز نشود که برای رهایی از کاهش تمرکز فرد میتواند به وسیله ی دو راهکار تمرکز خود را افزایش دهد.
وی افزود:اولین روش افزایش تمرکز در برابر عواملی که سبب کاهش تمرکز می شود، گذاشتن یک کاغذ سفید در کنار خود است تا هنگامی که فکر فرد به موضوعی مشغول شد بر روی کاغذ یادداشت کند و روش دوم این است که در همان لحظه کتاب را ببندد و بعد از مدتی دوباره شروع به مطالعه کند.
وی در خصوص مدیریت پاسخ دهی تصریح کرد:بسیاری از ما هنگامی که تنها چند برگ از صفحات در سی خود را می خوانیم برای تثبیت مطالب شروع به تکرار می کنیم در صورتی که باید مطالب درسی به یک حجم مناسبی برسد و بعد خود را ارزیابی کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد:با آغاز امتحانات، والدین در مقایسه با روز های قبل امتحانات مهربان تر می شوند و واژهایی همچون «اگر امتحان تمام شود هر کاری خواستی انجام بده» یا «معدلت خوب بشه اونی که دوست داری را برات میخرم» ومواردی از این قبیل به فرزند خود می گویند ولی در صورتی که فرزند نتواند نتیجه ی مناسبی را کسب کند والدین امکاناتی که از تمام شدن امتحان فرزندشان در اختیارشان گذاشته بودند را می گیرند که به مرورسبب کاهش تمایل فرزند به یاد گیری می شود پس بهتر است والدین در روزهای امتحان مثل روزهای معمولی رفتار کنند.
پزشکین : راهکاری برای بالا بردن تمرکز در دانش آموزان

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *